• İstanbul24 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLER KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
25 Aralık 2021 Cumartesi 10:22

EKİPLER KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Seydişehir merkez ve kırsal mahallelerinde yoğun kar yağışı ardından Belediye ekipleri günlük yaşamın etkilememesi için çalışmalarını 24 saat aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

 

Ekipler ilçenin tamamında tuzlama, yol açma ve kaldırım temizliği ile yaşamı olumsuz etkileyebilecek noktalarda pek çok çalışma gerçekleştiriyor.

 

Başkan Tutal, ilçe geneli ve kırsal mahallelerde çalışmalara aralıksız devam edildiğini kaydetti.

 

Kar yağışının beraberinde bolluk ve bereketi getirdiğini ve kar yağışının su kaynakları için önemli olduğunu ifade eden Başkan Tutal;' "uzun zamandır hasret kaldığımız kar yağışı beraberinde bolluğu ve bereketi getirir inşallah. Ekiplerimiz yağan kar nedeni ile ana arterlerde kar temizleme çalışmasına başladı. Biz öncelikli olarak vatandaşımızın huzurunu ve rahatını düşünüyoruz. Gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Belediye olarak kış şartlarına karşı hazırlıklarımızı günler öncesinden tamamlamıştık. Tüm birimlerimizi koordineli çalışma programı içine aldık. Belediyemize bağlı ekiplerimiz, ana ve ara yollarda, ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde yürüyüş yollarında kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddelerde kar temizleme çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 874 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim