• İstanbul16 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLERİMİZ HER MAHALLEDE
04 Haziran 2022 Cumartesi 11:03

EKİPLERİMİZ HER MAHALLEDE

 

Seydişehir Belediyesi ekipleri bütün mahallelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Başkan Tutal, Seydişehir'de seçim vaatlerinde verilen sözlerin bir bir yerine getirildiğini, ihalesi yapılan projelerin devam ettiğini, asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, kaldırım yapımı ve tamiri, altyapı yenileme çalışmaları, Park-Bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir’in her mahallesini şantiye alanına çevirdi.

 

Başkan Tutal; " 2022 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmaları belediyemizin imkanları seferber edilerek son süratle devam etmektedir. Halkımıza layık olmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı büyük bir gayret ve titizlikle sürdürüyoruz “dedi.

 

Seydişehir Belediyesi olarak kırsal ve merkezde bulunan mahallelerde yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal, “çalışmalarımız kapsamında kırsal mahallelerimizde oluşturduğumuz parkların bakım ve onarımları yapılırken, ilçe merkezimizde çevre düzenlemesi ve yabani otların temizliği de yapılmakta.

 

Merkez mahallelerimizde parke tamiratı, yama çalışmaları, çarşı meydanında kaldırım ve parke çalışması, Akçay deresinde çevre düzenlemesi, Boyalı, Muradiye, Bağra, Kuran Mahallelerimizde malzeme çekimi, Ortakaraören mahallemizde parke çalışmaları devam etmektedir. Devam eden çalışmalarımız kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, cadde ve sokak taramaları ile oluşan program doğrultusunda, öncelikli olarak yayaların yürüyüş ve trafik güvenliği göz önünde bulundurarak yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını yürütüyor. Seydişehir’i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Ailelerimizin daha güzel ve sağlıklı bir ortamda gezebileceği, dinlenebileceği ortamları oluşturmak için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor’ ’dedi.

Bu haber toplam 1026 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim