• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EKİPLERİMİZ MASKE MESAFE DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR
28 Aralık 2020 Pazartesi 09:11

EKİPLERİMİZ MASKE MESAFE DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

 

Seydişehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında salgının başından bugüne kadar yoğun bir şekilde Maske, Mesafe ve Temizlik denetimlerine devam ediyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması için gece gündüz çalışan Zabıta ekiplerinin son günlerde özellikle avm, market, alo paket sistemi ile çalışan işletmeler, lokantalar, düğün ve nikâh yapılan alanlarda denetimlerini aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

 

Merkez ve kırsal mahallelerde daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hastalığın atlatılması için Covid-19 salgını kapsamında denetimlerini sıklaştırdıklarını belirten Başkan Mehmet Tutal;” Kaymakamlığımız tarafından oluşturulan denetim ekipleri ile birlikte zabıta ekiplerimiz özellikle Maske, Mesafe ve Temizlik konularında vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. Salgının başından beri Seydişehir’de zabıta ekiplerimiz alışveriş merkezleri, pazar yerleri, kuaför ve güzellik merkezleri, internet kafeler başta olmak üzere; toplu taşıma araçlarında, taksi duraklarında, piknik alanlarında, çay bahçelerinde, alo paket servisi yapan işletmelerimizde denetlemelerine devam etti. Koronavirüs ile ilgili dezenfektan, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda gerekli önlemlerin alınıp alınmadığını kontrol etti.

 

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması konusunda da denetimlerine devam eden zabıta ekiplerimiz denetimler sırasında maskesi olmayan vatandaşlara da maske dağıttı” ifadelerini kullandı.

 

Salgınının en çok kontrolsüz kalabalık ve toplu ortamlarda yayıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; toplum sağlığının korunması ve korona virüsünün yayılımının önlenmesi için ekiplerimiz denetimlerine devam ediyor. Mesafe ve maske kullanımı için gerekli uyarılar yapılıyor. Maskesi olmayan vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza ekiplerimiz tarafından maske dağıtılıyor. Hemşehrilerimiz sağlığı ve sosyal alanlarımızın temizliği birinci önceliğimiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 780 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim