• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ESNAF ODASINDAN HALK EĞİTİM MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET
04 Mart 2023 Cumartesi 10:36

ESNAF ODASINDAN HALK EĞİTİM MERKEZİNE ANLAMLI ZİYARET

 

Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Halk Eğitim merkezi müdürlüğüne anlamlı bir ziyarette bulundu.

Bir süre önce, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Bünyesinde bulunan engellilere ait kurs merkezi, yeni yeri olan Halk Eğitim binasına taşındı.

Daha önce çarşı merkezinde bulunduğu dönemde esnaflarla sürekli bir arada iç içe olan engelliler için, Merkezin yeni yerine Esnaf Odası başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, ziyaret gerçekleştirildi.

Engelli öğrencilere hizmetlerinden dolayı, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Borazan ve, kurs öğretmeni, Derya Doğan'a plaket verildi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Oda başkanı İbrahim Aypar;

Yaşayan her birey potansiyel bir engellidir. Allah'ın bir lütfu olan bu yaşantı şekli biz insanlar için birer şükür ve dua vesilesidir. Rabbim bu tür rahatsızlığı olan tüm kardeşlerimize sağlık ve mutluluk versin.

Oda yönetimi olarak, İlçemizdeki Halk Eğitim Merkezi müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdik. Sosyal yaşam için birçok faaliyeti olan bu eğitim kurumunun çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alma fırsatımız oldu.

Ayrıca kurum bünyesinde bulunan ve yakın zamanda yeni adresine taşınan engellilerimizle birlikte olmak istedik. Kendilerini sevebilecekleri ufak hediyelerle mutlu etmeye çalıştık. Bunu başarabildiysek ne mutlu bizim için.

Toplum olarak hassasiyetlerimiz arasında yer alan engelli bireylerin yaşam kalitelerini yükseltilmesi adına, odamızın kültürel etkinlikler çerçevesinde daha fazlasını yapabilme gayreti içinde olmaya çaba gösteriyoruz.. Diyen Başkan Aypar;

Kurulduğu günden beri ilçemizdeki engelli vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza değerli katkı sunan, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ve kıymetli Hocalarımız ve aynı kapsamda faaliyet gerçekleştiren Ümit Çocukları Derneği Yetkililerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu kutsal görev için her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.. Müdürümüz ve Hocalarımıza Yönetim kurulumuza, gösterdikleri sıcak ve samimi ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Dedi.

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim