• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gelir Pazar, Seydişehir’de ilk şubesini açtı
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:41

Gelir Pazar, Seydişehir’de ilk şubesini açtı

 

Seydişehir’ de Kadın Kooperatifleri Öz Ortakaraören Üreten Kadınlar Kooperatifi öncülüğünde Seydikoop, Taraşçı Kooperatifi ve Atadan Geleceğe Kooperatifi, Üstün Kadınlar Girişimci Kooperatifi, Ayaş Akkaya Domates Salça ve Antalya Köy Pazarı Kadınlar Kooperatifi kadın girişimcilerinin ürünlerinin satılacağı Gelir Pazar hizmete açıldı.

İlçenin Eski Garaj Civarında açılan işletme aynı zamanda internet üzerinden de satış yapacak olan Gelir Pazar’ın açılış törenine Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Önceki belediye Başkanı Abdulkadir Çat, CHP Belediye Başkan Adayı Hasan Ustaoğlu, MHP İlçe Başkanı Yusuf Arıcıoğlu, CHP ilçe Başkanı Orhan Özel, İyi Parti ilçe Başkanı Yılmaz Dönderici, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kacaroğlu, Ortakaraörem muhtarı Ayşe Demir, Seydişehir dışından gelen kooperatif temsilcileri, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Cevdet Bakkal ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın açılışta yaptıkları konuşmalarda, kadın kooperatiflerinin önemine değinerek, açılışı yapılan Gelir Pazar’da ürünleri satışa çıkarılacak kadın kooperatiflerine her türlü desteği verdiklerini, bundan sonrada vermeye devam edeceklerini dile getirdiler.

Gelir Pazarı Kooperatifi Kurucusu Baki Karataş yaptığı açıklamada; 5 yıl önce Tarımsal Kalkınma kooperatifleri ve girişimci kadınları desteklemek ve birlik olmak amacıyla kurduğumuz Gelir Pazarı adı altında, mağazalar oluşturmaya başladık.

Bu çerçevede İlk şubemizi Seydişehir.’ De açtık. Diğer bölgelerde mağaza açma çalışmalarımız devam ediyor. 7 kooperatifi bünyemizde barındırıyoruz.

Amacımız, Kadınlarımızın el yapımı natürel ürünleri alıp satış mağazalarımızda değerlendirip satış ve pazar konusunda birlikte hareket etmek. Vatandaşlarımız bizlere

gelirpazar.com adresinden ulaşabilirler” dedi.

Daha sonra yapılan duanın ardından işletmenin açılışı gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim