• İstanbul14 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENÇLERİMİZ GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR
13 Kasım 2021 Cumartesi 13:17

GENÇLERİMİZ GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

GENÇLERİMİZ GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞUYOR

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Seydişehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Soner Balcı ve beraberindeki heyetle Gençlik Merkezi binasında incelemelerde bulundu.

 

Başkan Tutal Alaylar 2 Mahallesi, Gazi İlkokulu karşısında yapımı tamamlanan Gençlik Merkezinin 19 Kasım Cuma günü geçici kabulünün yapılacağını ve kullanıma başlanacağını kaydetti.

 

Arsa tahsisi Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan gençlik merkezinde gençlerin vakitlerini daha verimli geçirebileceğini belirten Başkan Tutal, “7 bin metrekarelik arsa üzerine yapılan, Seydişehir Gençlik Merkeziyle gençler kahve köşelerinden kurtularak, modern bir ortam içerisinde, okuma salonlarında, kütüphanede, bilgisayar salonunda vakitlerini değerlendirebileceği, müzik ve edebiyat alanında derslerin verilebileceği, çalıştayların yapılabileceği, bilimsel çalışma alanlarının olduğu, modern bir gençlik merkezine kavuşacak” ifadelerini kullandı.

 

Gençlere yönelik yatırımların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “12- 24 yaş gençlerimize hitap eden Gençlik Merkezinde derslik salonları, kütüphane, okuma salonları, müzik salonları, resim atölyeleri, folklar ve dans salonları, teras, spor salonları, çok amaçlı salon ve sportif salonlar yer alacak.

 

İçerisinde çeşitli aktivitelerin gerçekleştirileceği, merkezimizin yapımı tamamlanmış olup geçici kabulü 19 Kasım Cuma günü yapılacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1173 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim