• İstanbul25 °C
  • Ankara29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GENEL SEKRETER ÖKSÜZ' DEN BAŞKAN TUTAL' A ZİYARET
06 Haziran 2020 Cumartesi 10:00

GENEL SEKRETER ÖKSÜZ' DEN BAŞKAN TUTAL' A ZİYARET

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz, Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a ziyarette bulundu.

 

Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz'ün, Başkan Tutal'ı ziyaretinde Genel Sekreter Yardımcısı Emre Çınar, Sağlık Bilimleri Meslek Yüksek Okulu Dekanı Doç. Dr. Hamdi Arbağ, Yapı İşleri Daire Başkanı İsmail Hakkı Gül, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ahmet Bülbül, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Arıkan' da eşlik etti.

 

N.Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Öksüz' ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Hocamızla Seydişehir'de Üniversitemizin eğitim-öğretim yapılanması ve gelecek vizyonu ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelecek, şehrimizin ortak paydasında buluşacağız. Üniversite-Belediye işbirliğini önemsiyoruz. Bir şehrin gelişmesinde de üniversitenin çok önemli bir faktör olduğu düşüncesindeyim. Gençlerimizin eğitimleri için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İnşallah birlikte çalışarak ilçemizi üniversite eğitimi noktasında geleceğe taşıyacak adımları atacağız" şeklinde konuştu.

 

N. Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz; "İlçede yapılması planlanan hizmetlerin değerlendirilmesi ve Belediye çalışmaları hakkında Başkanımızdan bilgiler aldık. Seydişehir hızla gelişmekte olan bir ilçemiz. Başkanımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum "dedi.

Başkan Tutal ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz ve beraberindeki heyet ile daha sonra Seydi Şifa Termal Tesisleri, N. Erbakan Üniversitesi Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulunda bir dizi incelemelerde bulundu.

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim