• İstanbul18 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİNE DEVAM
12 Eylül 2022 Pazartesi 08:55

HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİNE DEVAM

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, fırsat buldukça mahallelerde yaşlı ve hasta vatandaşları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

 

Başkan Tutal Çatmakaya , Susuz, Gölyüzü mahallelerinde yaşayan

yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek, onlara moral verdi hayır dualarını aldı.

 

Evlerinde ziyaret ettiği, ailelerin ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Tutal, “Sağlık hepimiz için önemli. Gücümüz yettiği son nefesimize kadar mücadeleye devam. Hastalıkta, sağlıkta bizim için. Allah yardımcınız olsun. Hepimizin üzerinde farz olan insani görevlerimiz vardır. Normal günlerde de fırsat buldukça bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Evden çıkamayan hasta ve yaşlılarımız var. Onların gönlünü almak ve hayır dualarında yer bulmak için evlerinde ziyarette bulunduk. Özellikle toplumun temel taşı niteliğinde olan yaşlılarımızı ziyaret ederken onların hayati tecrübelerinden yararlanma fırsatımız da doğuyor. Sizler bizim dua kapımız her zaman başımızın tacısınız. Yaşlılık hepimizin başına gelecek bir durum. Bazen erkek hanımına, bazen de hanımlar erkeklere bakıyor. Bu yolu birlikte yürürken birbirimize destek olacak, elimizden tutacağız. Ne zaman bizlere ihtiyaç duyarsanız telefonumuz 24 saat açık, arayıp yardım isteyebilirsiniz, ben ve çalışma arkadaşlarımız her zaman size hizmet etmeye hazırız. Hasta olan kardeşlerimize de hayırlı şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Tutal’ın kendilerine ziyaretinden memnun kalan hasta yakınları ise ; "Başkanım Allah sizden razı olsun. Bizi unutmadınız, gelip hastamızı ziyaret ederek gönlünü aldınız. Allah yar ve yardımcınız olsun" diyerek teşekkür etti.

yasli-ziyaretleri.jpg

Bu haber toplam 1163 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim