• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İletişim Başkanı Altun  “‘Gazetecilik’ adı altında ‘terörizm propagandası’ yapanlarla mücadele edeceğiz”
02 Nisan 2021 Cuma 15:36

İletişim Başkanı Altun “‘Gazetecilik’ adı altında ‘terörizm propagandası’ yapanlarla mücadele edeceğiz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Görevde olduğumuz müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler." ifadelerini kullandı.

 

İletişim Başkanı Altun, Basın Kartı Yönetmeliğinin bazı maddelerinin Danıştay tarafından iptaline ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

 

Daha iyisini yapmak için derhal çalışmaya başladıklarını vurgulayan Altun, "Görevde olduğumuz müddetçe 'gazetecilik' adı altında 'terörizm propagandası' yapanlarla mücadele edeceğiz. Terör seviciler boşuna sevinmesinler." değerlendirmesinde bulundu.

 

“Herhangi bir Batı ülkesinde mütemadiyen DEAŞ propagandası yapan bir kişiye 'Basın Kartı' verilir mi?” sorusunu yönelten İletişim Başkanı Altun, şunları kaydetti:

 

"'Ama ben gazeteciyim' diye yırtınsa sonuç alabilir mi? Hayır! Ama bize gelince, devletin PKK veya FETÖ propagandası yapanları 'gazeteci' olarak tanıması isteniyor! Buna itiraz ediyoruz. Bu kirli zihniyeti reddediyoruz. Terör örgütlerinin, onların hami ve işbirlikçilerinin oluşturmaya çalıştığı şiddet ortamına teslim olmuyoruz. Demokrasinin de, ifade ve basın özgürlüğünün de birinci düşmanı terör örgütleridir. Haklı mücadelemiz sürecek...”

Bu haber toplam 1092 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim