• İstanbul23 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İYİ PARTİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI
12 Mayıs 2021 Çarşamba 09:14

İYİ PARTİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJI YAYINLADI

 

İYİ Parti Seydişehir İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluş olan on bir ayın sultanı ramazan ayının sonuna gelerek Ramazan Bayramını idrak edeceğiz.

Ancak bu sene Ramazan Bayramı’nı Türk-İslam alemi olarak çok buruk şekilde idrak ediyoruz.

Bir tarafta ata yurdumuz Ahmet Yesevi beldesi Doğu Türkistan da hem soydaş hem dindaşımız olan Uygur Türklerine terörist Çin devleti zulüm ve soykırım uygulamaktadır. Diğer taraftan terörist ve Siyonist İsrail İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksayı işgal edip oradaki Müslümanlara eziyet ediyor. Diğer taraftan Türkmen elindeki Irak Türkleri Barzani çapulcusunun baskıları altında yok sayılmaktadır.

Bütün bunların üzerine salgın hatalıktan dolayı evlat anne babayı ziyaret edemiyor, komşu komşuya gidemiyor, gurbette olan sıla-i rahim yapamıyor, mezarlarını ziyaret edip bir Fatiha okuyamadığı geçmişlerimiz mahzun. Onları ziyaret edemeyen bizler mahzun.

Bu durumda ellerimizi semaya açıp yalvarıyoruz. Allah’ım insanlığı bu salgın hastalıktan bir an evvel kurtar. Dünyanın neresinde zulüm gören Türk ve Müslüman topluluklar varsa zulümden kurtar. Hür ve bağımsız yaşamalarının önünü aç.

Bundan sonraki bayramlarımızı sağlık huzur ve mutluluk içinde kutlamayı Cenab-ı Allah(c.c.) niyaz ederiz.

Tüm milletimizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Kurtuluşumuza ve umudumuza başlangıç ve vesile olsun" dedi

 

Bu haber toplam 975 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim