• İstanbul13 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahramanlar, Seydişehir’de Çanakkale menüsü ile anıldı
18 Mart 2023 Cumartesi 10:20

Kahramanlar, Seydişehir’de Çanakkale menüsü ile anıldı

 

Seydişehir İYİ Parti teşkilatı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’nci yıl dönümü dolayısıyla şehitlerin aziz hatıralarını yaşatmak amacıyla Hükümet konağı önünde vatandaşlara pilav ve üzüm hoşafı ikram etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İYİ Parti ilçe başkanı Yılmaz Dönderici, yaptığı konuşmada, Mehmetçiğin, o dönemki imkânsızlıklar nedeniyle yemek zorunda kaldığı ekmek ve hoşafın, şanlı zaferin simgelerinden biri olduğunu, yapılan ikram ile şehitlerin hatırasını yaşatmanın amaçlandığını belirtti.

Dönderici, ‘’Bu vatanı, bu bayrağı son nefesimize kadar koruyup mücadele edeceğiz. Şehitlerimizi minnetle anıyoruz.’’ dedi

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş: “Anadolu’da kalmamızın büyük bedelleri olmuştur. Hemen hemen her aileden bir şehidimiz var. Bu aziz toprakları vatan olması Çanakkale ruhuyla gerçekleşmiştir. Hepimiz şunu bilmeliyiz ki İYİ Parti Türkiye’de Çanakkale ruhunun temsilcisidir. Bizler bu vatana kem gözlerle bakanlara fırsat vermeyeceğiz.” Dedi.

Programa; İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan, Gelecek Parti İlçe Başkanı Hayati Topaç Beyşehir İYİ Parti İlçe Başkanı Sezer Telli, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim