• İstanbul14 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ketenli Derneği Kamu Yararına Faliyetlerini Sürdürmeye devam ediyor.
07 Kasım 2020 Cumartesi 10:42

Ketenli Derneği Kamu Yararına Faliyetlerini Sürdürmeye devam ediyor.

 
 
Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KACAROĞLU bugün Basına duyurduğu bir projeyle daha taktirleri topladı. İşte o Başlık ;

 İyi günlerde kullanın Çoçuklar ..!

Derneğimiz öncülüğünde Ketenli İmam Hatip Ortaokulu Dış Cephe ve Isı Yalıtımı tamamlanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye Sosyal Mesya hesabından paylaştı.

Başkan Mehmet KACAROĞLU yaptığı açıklamada , Ketenli Mahallesinde bulunan 1980 Yıllında yapılmış Ketenli İmam Hatip Ortaokulun Bakım ve onarımını yaptıklarını ve İhaleyi 44.000 ( Kırk Dört Bin ) ye Seydişehirli esnafımız Hasan Gıynaş Yapı Markete verdiklerini belirtti.
Dernek Başkanı Her zaman Peygamber Efendimizin (s.a.v) bir sözü aklıma gelir ;

“Her kim güzel bir davranışa vesile olursa, hem kendisi sevap kazanır, hem de onu yapanların sevaplarından nasibini alır. Her kim de kötü bir davranışa çığır açarsa, hem kendi günahını hem de kendisinden sonra onu yapanların günahlarını yüklenmiş olur.”

Allah herkesten razı olsun . Herkese ayrı ayrı ne kadar teşekkür etsem azdır ilk olarak Seydişehir Kaymakamıza Aydın ERDOĞAN beye  , İlçe Milli eğitim Müdürümüz Tahir Kibar hocama ve Hayırsever hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Şahsım ve ekibimiz olarak şunu belirtmek isterim Memleketimize Seydişehir’imize hizmet etmekten her zaman Onur ve gurur duyuyorum. Bana ve Ekibimize bu tarz güzel hizmetleri yapmamıza vesile olan yüce Allah’a şükürler olsun. İnşallah hep birlikte daha güzel işlere imza atmaya devam edeceğimizi Umut ediyorum dedi.
Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim