• İstanbul16 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kızılcaköy mahallesi. BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ büyük ilgi gördü
07 Ağustos 2023 Pazartesi 08:31

Kızılcaköy mahallesi. BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ büyük ilgi gördü

 
 
Seydişehir’e bağlı Kızılcaköy mahallesi muhtarlığınca geleneksel olarak her yıl düzenlenen Birlik ve Beraberlik yemeğine bu yılda ilgi yoğun oldu.
Mahalle meydanında düzenlenen yemeğe, Seydişehir kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Şeker yönetim kurulu üyesi Celal Balcı,
İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Yaşar Hançer, daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yemeğin açılış konuşmasını Mahalle muhtarı Mustafa Yılmaz yaptı. 
Yılmaz konuşmasında :
"Kızılcaköy muhtarlığı olarak bu yıl 3. nü düzenledigimiz Birlik ve beraberlik yemeğimize katılımlarından dolayı, Seydişehir kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Şeker yönetim kurulu üyesi Celal Balcı,
İlçe jandarma komutanı Yüzbaşı Yaşar Hançer, daire müdürleri, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar ve basın mensuplmıza çok teşekkür ediyorum. 
Malum pandemi sebebi ile iki yıl ara vermiştik, geleneksel hale getirdiğimiz yemeğimizi tekrar başlattık.
Olağanüstü bir durum olmaz ise gelecek yıllarda da devam edeceğiz, Biz burada güzel bir birliktelik sağladık. Bu birlikteliği devam ettirmeye kararlıyız"
 dedi.
 
Başkan Mehmet Tutal ise, sılaı Rahim denen bir yer var insanın doğduğu ya da babasının annesinin doğduğu Topraklar burnunda tüter oralarda Yakın akrabaları Hiç olmazsa babaları annelerin ya da dedelerinin mezarları var bu sebeple ziyaret etmek unutmamak gerek. Ben başta muhtarımız olmak üzere hepinize teşekkür ediyor, hayırlı akşamlar diliyorum " dedi. 
 
Verilen yemek sonrasında, sanatçı Muzaffer Sarıkaya ve grup morton türkü ve şarkıları ile konserleei ile yemeğe renk kattı.
Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim