• İstanbul7 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYA’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ VE MADALYA
24 Ekim 2020 Cumartesi 10:23

KONYA’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ VE MADALYA

Seydişehir Akademi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularına Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü tarafından katılım belgesi, madalya, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap hediye edildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu 2019 -2020 müsabakalarının Covit-19 tedbirleri kapsamında yarıda kalması dolayısıyla Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara katılım belgesi, madalyaları ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafında hediye edilen kitapları Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından Seydişehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen törenle verildi.

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ilçe olarak spor alanında yakaladığımız bu büyük başarı, ilçemize verdiğimiz en büyük hizmetlerden biridir. İlçemizin daha da gelişimi için alt yapıdan üst yapıya kadar yürüttüğümüz çalışmalar ve projeler ne kadar önemliyse, spor alanındaki eğitimlerimiz de o denli önemlidir. Bu sebeple spora ve sporcuya büyük önem ve destek vermeye devam ediyoruz. Spora olan yatırımlarımızı daha da arttırmaya devam edeceğiz. İnşallah bu sayıyı daha da arttırıp hemen her branşta lisanslı sporcu yetiştireceğiz” dedi.

 

Spor alanında ilçenin büyük bir ivme kazanmasında emeği geçenlere de teşekkür eden Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “2014 yılından itibaren bir yandan ilçemize, Konya’mıza ve ülkemize sporcu yetiştirirken, diğer yandan verdiğimiz spor eğitimleri sayesinde gençlerimizi ve çocuklarımızı olası kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıyoruz. Ayrıca çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sosyal bir hayata sahip olmasını sağlıyoruz. Bu vesileyle yakaladığımız bu büyük başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Akademi Gençlik ve Spor Kulübü antrenörü Ali Güneş; “başkanımıza sporcularımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın eğitim camiasında gelmiş olması ve öğrenci ve sporcularımızın talep ve isteklerine karşı duyarlı olması bizleri çok mutlu ediyor. Ben şahsım ve sporcularımız adına kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Program sonunda U- 12 Kız Basketbol takımı kaptanı Gözde Yalçınkaya tarafında Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a kulüp atkısı hediye edildi.

akademi-spor-3.jpgakademi-spor.jpg

Bu haber toplam 870 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim