• İstanbul11 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUĞULU MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR
18 Aralık 2021 Cumartesi 14:32

KUĞULU MESİRE ALANINDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANIYOR

 

 

İlçenin ve bölgenin en cazibeli merkezlerinden birisi olan Kuğulu Mesire Alanında çevre düzenleme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden Seydişehir Belediyesi ekipleri çalışmalarında sona yaklaştı.

 

Kuğulu mesire alanından vatandaşların daha iyi yararlanabilmesi amacıyla yürüyüş yollarını daha modern ve kullanışlı hale getiren Seydişehir Belediyesi ekipleri, yürüyüş yollarına yeni aydınlatma direkleri yerleştirirken diğer yandan gölet etrafına yeni kamelya ve dinlenme alanları oluşturdu, mesire alanına yeni şömineler yerleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

 

Kuğulu Mesire Alanında devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte Kuğulu Mesire Alanında yoğunluğun azaldığını ve buna bağlı olarak düzenleme çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

 

Çalışmaları bir haftaya kadar tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “Kuğulu Mesire Alanımız, yalnızca ilçemiz için değil bölgemiz için çok önemli bir konuma sahiptir. Bu bilinçle Kuğulu Mesire Alanımızı daha modern ve daha kullanışlı hale getirmek için belediye olarak yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında mesire alanımıza yeni kamelyalar yerleştirdik ve yeni dinlence alanları oluşturduk. Bunun yanında mesire alanı içerisinde daha çok yürüyüş yapılabilmesi amacıyla daha önceden aydınlatması olamayan yerlerimize yeni aydınlatma direkleri yerleştirerek bu yerlerimizin aydınlatılmasını sağladık. Ayrıca mesire alanı içerisindeki yollarımızı da daha modern ve kullanışlı hale getirmek amacıyla bu yollarımızda düzenleme çalışmaları gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızın yanında gölet etrafında yer alan beton korkulukları, Kuğulu Mesire Alanımızın ekosistemine uygun bir şekilde ahşap korkuluklarla yenileyerek bu alanımızı daha estetik hale getirdik. Yürüttüğümüz çalışmalarımızda son aşamaya geldik ve Kuğulu Mesire alanımız daha modern ve kullanışlı bir şekilde ilçemizin ve bölgemizin cazibe merkezi olmaya devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 1017 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim