• İstanbul15 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Levent Gültekinle Türkiye nereye gidiyor? Söyleşisi gerçekleşti
27 Aralık 2021 Pazartesi 09:14

Levent Gültekinle Türkiye nereye gidiyor? Söyleşisi gerçekleşti

 

Gazeteci Yazar Levent Gültekin, Atatürkçü Derneğinin (ADD) davetlisi olarak Seydişehir’e geldi.

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı konferans Belediye düğün salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hürriyet Demiral yaptı.

'Türkiye Nereye Gidiyor ' adlı konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Levent Gültekin, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.

Levent Gültekin, 2002 yılından önce Recep Tayyip Erdoğan’la ilişkilerinin çok iyi olduğunu ancak Ak Parti’nin kuruluşundan sonra kuruluşa tepki gösterdiğini, yollarını ayırdığını ve kuruluşundan bu güne hiçbir zaman Ak Parti’ye oy vermediğini açıkladı.

Gültekin konuşmasına, “Her dönemde ülke yönetiminde otoriter yapı olmuştur ancak mevcut iktidar bunu çok ileriye götürmüştür. İktidarını koruyabilmek için her türlü baskıyı kurmuştur. Hukuksuzluk, basın üzerindeki baskı, gelir adaletsizliği, yolsuzluk, yanlış eğitim sistemi ve birçok konuda olumsuzluk en üst seviyeye çıkmıştır. İktidar bütün bu olumsuzluklar sonucunda kutuplaştırıcı, ötekileştirici politikasını artırmıştır. Muhalefet partileri bu gidişe son verebilir. Bunu tüm muhalefet partileri birlik halinde başarabilir. Bu partilerden her hangi biri oluşacak ittifakın dışında olursa başarıya ulaşılamayacaktır. Ötekileştirici politikadan muhalefet uzak durmalıdır. Tüm partilerden oluşturulacak ittifak adayını açık etmese de belli etmelidir. Ülkemizin geldiği olumsuz durum için ortak politika üretmelidir.” dedi.

Programa, CHP ve İYİ PARTİ yönetici, Saadet Partisi yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hürriyet Demiral Gültekin’e plaket verdi.

Bu haber toplam 1041 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim