• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LÖSEV gönüllüsü üniversiteli gençler esnaf ziyaretinde
10 Nisan 2023 Pazartesi 08:47

LÖSEV gönüllüsü üniversiteli gençler esnaf ziyaretinde

 

LÖSEV gönüllüsü Hasan Efe Demirel, Halil Eren Buğdaycı, Nisa Turaç, lösemi ile mücadele eden kardeşleri için saha çıkarak Seydişehir’de esnaf ziyaretleri yapıyorlar.

Piyasadaki dolandırıcılara dikkat çeken Gönüllü Hasan Efe Demirel,’’ Amacımız üç Üniversiteli arkadaşlarımızla birlikte var hasta kardeşlerimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar arasında toplumumuzdaki farklı esnaflarımız ziyaret ederek birçok insanımıza ulaşıyoruz. LÖSEV’i tanıtıyor, insanların hayatlarına dokunmalarına vesile oluyoruz. Yeni hastalara ve yeni gönüllülere ulaşıyor, insanımızda kansere karşı farkındalık sağlıyoruz. LÖSEV’i daha fazla tanımaları için çabalıyoruz ki bu insana değer katmaktır, diğer taraftan yardımlar sağlıyoruz kardeşlerimize. Böylelikle insanlığa daha çok iyilik yapmış oluyoruz. Piyasadaki dolandırıcılara da dikkat çekmek istiyoruz.’’ dedi.

Hayırsever bağışçılara seslenen LÖSEV gönüllüsü Hasan Efe Demirel, “Verilecek her destekle lösemili bir çocuğun annesinin yüzünde kocaman bir gülümsemeye vesile olduğunu unutmayın. Kısacası LÖSEV’li hastayı iyi günde kötü günde asla yalnız bırakmayınız.’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim