• İstanbul15 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
21 Ağustos 2021 Cumartesi 09:00

MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediyesi ekipleri mahallelerdeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Merkez ve kırsal mahallelerde sıcak ve soğuk asfalt, parke taşı döşemesi, mahalle ve yayla yollarının onarımı ve düzenlemesi, mesire ve park alanlarında çim biçme ve tamir çalışmalarına devam ediyor.

 

Geçtiğimiz haftalarda Mesudiye, Taraşçı ve Gökçehüyük mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Seydişehir Belediyesi ekipleri, program dahilinde Değirmenci mahallesinde sıcak asfalt, Stat ve Orta Karaören mahallesinde soğuk asfalt, Gevrekli, Akçalar, Orta Karaören ve Taraşçı Mahallelerinde parke taşı döşeme, Orta Karaören, Baş Karaören ve Aşağı Karaören mahallelerinin de yayla yollarında tamir ve malzeme serimi çalışmalarına devam ediyor.

 

Seydişehir’in 55 mahallesinde sorunların tek tek çözüldüğünü, yoğun çalışma programı neticesinde hizmet alamayan tek bir mahalle, cadde ve sokağın kalmadığını ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmaların hava şartlarının elverişli olduğu sürece yoğun bir şekilde devam edeceğinin altını çizdi.

 

Salgına rağmen yıllık çalışma programında %95’lik bir gerçekleştirme oranına ulaştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Tutal, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgına rağmen yıllık çalışma planımızda %95’lik bir başarı oranına ulaştık. Birçok belediye salgın döneminde çalışmalarında kısıtlamaya giderken Seydişehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak tüm mahallelerimizde hizmet seferberliği başlattık. Bunun meyvesini de yakaladığımız başarı oranıyla alıyoruz. Yıl sonuna kadar çalışma programımızın üstüne de çıkarak tüm mahallelerimizde ekiplerimizin girmediği tek bir mahalle ve cadde bırakmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 857 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim