• İstanbul17 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Konya Milletvekili adayı Konur Alp Koçak
17 Nisan 2023 Pazartesi 08:33

MHP Konya Milletvekili adayı Konur Alp Koçak

SEYDİŞEHİR' de ZİYARETLERDE BULUNDU

 

Milliyetçi Hareket partisi Konya Milletvekili 2. sıra adayı Konur Alp Koçak beraberinde yine aday konumunda bulunan Yasin Yakar, İl Başkan yardımcısı Ali Babaoğlu, ilçe Başkanı Eyüp Gül, Yönetim kurulu üyeleri birlikte Seydişehir de bir dizi ziyarette bulundu.

Seydişehir Postası gazetesini de ziyaret eden, Konur Alp, Yakar ve beraberindekiler, burada köşe yazarı Abdullah Leblebici’ye yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini aktardılar.

MHP Konya 2. sıra milletvekili adayı Konuralp Koçak, uzun yıllardır Türkiye Büyük Millet Meclisinde Yasama Uzmanı olarak çalıştığını, çeşitli projeler ve araştırmalar da meclis adına görev yaptığını belirterek, kendisine yapılan davet üzerine Milliyetçi Hareket Partisinden aday olduğunu, gösterilen teveccüh üzerine 2. sırada yer aldığını, MHP olarak Konya yı en iyi şekilde temsil edecek milletvekili çıkaracaklarını, sadece seçim esnasında değil, seçim sonrasında da halkın yanında olarak, istek, taleplerini dikkate alacaklarını sözlerine ekledi.

Abdullah Leblebici’ de yaklaşan seçimlerle ilgili Adaylar Konur Alp Koçak, Yasin Yakar ve beraberindekilere başarılar diledi.

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim