• İstanbul18 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI TUTAL’I UNUTMADI
28 Kasım 2020 Cumartesi 11:06

ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI TUTAL’I UNUTMADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı öğrencileri unutmadı.

Öğretmenlik mesleğinden, siyasete atılan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı öğrencileri ziyaret ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Öğrencileri, Başkan Tutal’a çiçek hediye ederek, Öğretmenler Günü kutladı.

Seydişehir’de bulunamayan öğrencileri ise, Başkan Tutal’ı telekonferans ile arayarak gününü kutlayarak kendisine teşekkür etti.

 

Öğrencilerine bu anlamlı günde kendisini unutmadıkları için teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu özel gününde öğrencilerinin ayrı bir anlam kattıklarını kaydetti.

 

Öğretmenliğin peygamber mesleği olduğunu, bu sebeple öğretmenliğin büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade eden Başkan Tutal, bu sorumluluğu tekrar kendisine hatırlatan öğrencilerini tebrik etti.

 

Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Öğretmenlik mukaddes bir meslektir. Öğretmenlik vefanın, samimiyetin, özverinin, gayretin, mutluluğun ve hüzünlerin, paylaşmanın adıdır. Bugün büyük bir vefa ve samimiyet örneği göstererek bizlere gerçekleştirdiğiniz ziyaret, bizlere büyük bir mutluluk verdi. Her birinize bu anlamlı gündeki vefalı davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler biliyoruz ki şehirleri inşa ederken nesilleri ihya etmeyi unutmamalıyız. Bu uğurda bir eğitimci olarak eğitime ve eğitimciye, yarınımızı emanet edeceğimiz gençlere büyük önem veriyoruz. Sizlerin vefa ve samimiyet duygularıyla gerçekleştirdiği ziyarette, nesillerimizi ihya etmeyi unutmadığımızı gördük ve mutlu olduk. Sizlere bu anlamlı günde yanımızda olduğunuz için tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim