• İstanbul25 °C
  • Ankara30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
10 Kasım 2018 Cumartesi 11:46

Organ Bağışı Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

3-9 Kasım Organ Bağışı haftası nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Seydişehir Şubesi tarafından Belediye Düğün Salonunda organ bağışı farkındalık etkinliği düzenlendi.
Toplumda farkındalık oluşturmak ve toplumu daha ilgili olmaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinliğe Kaymakam Aydın ERDOĞAN, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Kasım ÖZDEMİR, Siyasi Parti İlçe Başkanları, ADD Seydişehir Şubesi Başkanı Hüseyin İRİİLTER, sivil toplum örgüt üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 
Programda organ bağışı ile kornea nakli olan ses sanatçısı Cem CANSIZ konser verdi. Ayrıca organ bağışı alanlar ile organ bağışı yapanlar duygularını anlatan konuşmalar yaptı.
Kaymakam ERDOĞAN “Hayırlı ve güzel bir etkinlik. Organ bağışı ile bir kişiyi, bir aileyi kurtarabiliriz. Toplumumuzu bilinçlendirme ve teşvik etmek amacıyla bu tür organizasyonların özendirici, bilgilendirici ve faydalı bir çok yönü bulunmaktadır.  Emeği geçen herkese teşekkür ederim”  dedi.
Organ bağışı farkındalık etkinliğine ilk organ bağışını Kaymakam Aydın ERDOĞAN yaptı ve etkinliğe katılan 64 kişi organlarını bağışladı.
Bu haber toplam 844 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim