• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
RENKLERİN DANSI RESİM SERGİSİ AÇILDI
09 Nisan 2021 Cuma 09:16

RENKLERİN DANSI RESİM SERGİSİ AÇILDI

 

Seydişehirli ressam yazar Mehmet Aydın, ‘Renklerin Dansı’ kişisel yağlı boya resim sergisi ve ‘Siyah gülümseme’ adlı şiir kitabının imza gününde sanatseverlerle buluştu.

 

Serginin açılışına Belediye Başkanı Mehmet Tutal katıldı.

 

Hobi olarak başladığı resim sanatında ilk kişisel sergisini açan ressam Aydın’ın Siyah Gülümseme isimli birde şiir kitabı bulunuyor.

 

Resim yapmaya çocuk yaşta başladığını daha sonra ressam abisinin desteğiyle bu yeteneğini geliştirdiğini belirten Ressam Mehmet Aydın, “Genellikle sanatçı kimliğim dışında inşaat ustası olmam nedeni ile Türkiye’nin farklı illerinde çalıştım. Çalışma ortamımdan aklımda kalan güzellikleri harmanlayarak resme döktüm. 30 yakın eser çıkardım. Bu arada şiirler yazıyordum onları hazırlayarak “Siyah Gülümseme” adında birde şiir kitabı yayımladım. Sanatla uğraşmayı seviyorum” dedi.

 

 

Ressam Aydın’ın resim sergisini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Seydişehir Belediyesi olarak her zaman sanata ve kültüre destek olma konusunda gayret ediyoruz. Bir şehir sadece altyapı, üst yapı gibi fiziki yatırımlarla değil, sanatsal ve kültürel çalışmalarla varlık bulur. Ben Ressam Mehmet Aydın’a yapmış olduğu çalışmalar ve kaleme almış olduğu şiir kitabı için teşekkür ediyorum “ifadelerini kullandı.

 

Ressam Mehmet Aydın tarafından BLC kafede açılan resim sergisi ve kitap imza günü 9 Nisan Cuma’ya kadar devam edecek.

Bu haber toplam 979 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim