• İstanbul15 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİNDE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR
14 Ekim 2023 Cumartesi 10:56

SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİNDE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR

 

       Seydişehir İlçe sağlık Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sağlıklı Hayat Merkezinde Psikolog, Diyetisyen ve Sosyal Çalışmacı tarafından vatandaşlarımıza danışmanlık hizmetleri ücretsiz olarak verilmektedir. 
       Psikolog Ezgi CANIBEK tarafından; bireysel psiko-sosyal danışmanlık, ergen danışmanlığı, bireylerin ruhsal sorunlarının çözümü, iş-okul hayatında yaşanan sorunların çözümü gibi konularda danışmanlık hizmeti  verilmektedir.
      Diyetisyen Canan AKSOY tarafından; vücut analizi yapılmakta ve kişinin kilosuna, yaşına varsa kronik rahatsızlıklarına uygun sağlıklı beslenme programı düzenlenmekte, ayrıca yeterli ve dengeli beslenme, diyabet ve sağlıklı beslenme konularında danışmanlık hizmeti  verilmektedir.
       Sosyal Çalışmacı Ece AKTAŞ tarafından; vatandaşların eşleri, çocukları ya da kişiler arası ilişkilerinde iletişim sorunlarını çözebilmeleri, kendilerini tanımaları ve özgüven oluşturabilmeleri, stres ve öfke kontrolü sağlayabilmeleri, bağımlılıkla (alkol, uyuşturucu, bilgisayar)  mücadele yöntemleri konusunda danışmanlık hizmeti verilmektedir.
        Vatandaşlar Sağlıklı Hayat Merkezine Aile Hekimleri tarafından yönlendirilebilir. Ayrıca bireysel olarak 0332 310 48 74 nolu telefondan randevu talep edip danışmanlık hizmeti alabileceklerdir.

Bu haber toplam 616 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim