• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞAMPİYON JUDOCULARDAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET
22 Şubat 2020 Cumartesi 10:02

ŞAMPİYON JUDOCULARDAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çankırı iller arası Judo Turnuvasında takım halinde Şampiyon olan Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Judo takımı sporcularını ve velilerini makamında kabul etti.

16 Şubat 2020 tarihinde Çankırı'da düzenlenen müsabakalarda 8 Altın, 8 Gümüş, 9 Bronz madalya kazanan sporcular Şampiyonluk kupasını Başkan Tutal'a sundu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Spor Kulübünün bünyesinde bulunan tüm sporcularla gurur duyduklarını kaydetti.

Başkan Tutal, kendisini ziyarete gelen dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Seydişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Seydişehir olarak sizlerin başarısı bizi mutlu etti. Ferdi ve takım sporlarında Konya da, Türkiye'de derece yapıyoruz. Ciddi bir başarı bu. Ben eğitimci bir belediye başkanıyım. 25 yılım eğitim camiasında geçti. Meslek hayatımda sporda başarılı olan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduğunu gördüm. Hem derslerinizi , hemde akademik çalışmanızı bırakmayacaksınız. Sporda başarılı olan öğrencilerimiz mutlaka derslerinde de başarılı oluyor" dedi.

Başkan Tutal; Seydişehir'de bizim her branşta yeterince hocalarımız var. Hoca ve mekan sıkıntımız yok. Sizlerde diğer illeri geride bırakarak başarı elde etmişsiniz.Başarınızı tebrik ediyorum. Başarıyı devam ettirmek ve korumak önemli. Hepinizi milli bir sporcu olarak görmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Kulüp ayrımı yapmadan, sporcu ayrımı yapmadan sportif faaliyetlere her türlü imkanı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal;’’ Allah çalışana çalıştığının karşılığını verir. Bizlerin, sizlerin çok çalışması gerekiyor. Herkesin alanında çalışması gerekiyor. Göreve geldiğimiz yıllarda lisanslı sporcu sayımız 67 iken, şu an lisanlı sporcu sayımız Bin 687 dir"dedi.

Çankırı iller arası Judo Turnuvasında takım halinde Şampiyon olan sporcuların başarısının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Soner Balcı ;’’ kulübümüz sporcularının çoğunlukla alt yapı olmasına rağmen, kilolarında 8 Altın, 8 Gümüş, 9 Bronz madalya almaları bizleri mutlu etti bizim için büyük başarı. Ben sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a, öğrencilerimize, hocalarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum’’dedi.

Ziyarette, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdür Vekili Soner Balcı, Antrenörler ve sporcu çocukların aileleri yer aldı.

judocular-tutal-2.jpegjudocular-tutal-3.jpeg

Bu haber toplam 752 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim