• İstanbul19 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
11 Aralık 2021 Cumartesi 15:47

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydişehir Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Tutal Başkanlığında, Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

 

Başkan Tutal başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Belediye meclis üyeleri ile birlik ve beraberlik içerisinde Seydişehir’e hizmet noktasında verimli bir yıl geçirdiklerini kaydeden Başkan Tutal, “bu şehre hizmet etmenin her kişiye nasip olmayacağını biliyoruz. Bu şehre hizmet etmek demek ibadettir. Bu anlayışla bu şehre hizmet eden, gecesini gündüzüne katan, Seydişehir’imizin sorunlarıyla dertlenen tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

2021 yılının son meclis toplantısında bir araya gelerek Seydişehir’i yakından ilgilendiren tüm konularda birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini de ifade eden Başkan Tutal, “Bu meclis, Seydişehir’imizin tarihine altın harflerle yazılacak olacak hizmetlere imza atan bir meclistir. Birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar uyumlu bir şekilde birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Özellikle Seydişehir’imizin gelişimi, kalkınması ve değişimi noktasında yaptığımız hizmetler, Seydişehir’imizin çehresini değiştiren hizmetler olmuştur.

 

Millet bahçesi, Kuğulu Vadisinde yürüttüğümüz çalışmalar, çevre yolu butik dükkanlar ve unlu mamüller projesi, prestij caddeler, mahallelerimizde yürüttüğümüz alt yapı ve üst yapı çalışmaları ve daha nice çalışmaları hep birlikte şehrimize kazandırdık. Bu hizmetlerden en önemlisi, Seydişehir’imizin tarihini ve kaderini değiştirecek olan Seydi Şifa Termal Tesislerimizi hep birlikte Seydişehir’imize kazandırdık. Böylesi bir hizmeti Şehrimize kazandırırken emeği geçen tüm meclis üyelerimize tekrardan teşekkür ediyorum. 2021 yılının son meclis toplantısında olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da hep birlikte bu mübarek şehre gece gündüz demeden birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.2022 yılının da geçmiş yıllarda olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza vesile olması dileğiyle şimdiden yeni yılınızı tebrik ediyorum” dedi.

 

Meclis toplantısının akabinde dilek ve temennileri dinleyen Başkan Tutal, soruları cevapladı, yapılan hizmetleri anlattı.

Bu haber toplam 908 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim