• İstanbul16 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ HİSSE BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI
18 Haziran 2022 Cumartesi 10:00

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ HİSSE BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATTI

 

Seydişehir Belediyesi her gün 400 ihtiyaç sahibine umut olan Aşevi’nde kullanmak üzere yaklaşan kurban bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışını kabul etmeye başladı.

 

Seydişehir Belediyesi’nin öz bütçesi ve hayırseverlerin katkılarıyla Seydişehir’de önemli bir sosyal yardım merkezi haline gelen Seydişehir Belediyesi Aşevi, yılın 12 ayı yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesiz ve yoksul ailelere sıcak yemek vermeye devam ediyor.

 

Yaklaşan kurban bayramı dolayısıyla da kurban bağışı yardımlarını kabul etmeye başlayan Seydişehir Belediyesi Aşevi’ne yardımda bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlar yardımlarını, Seydişehir Belediyesi web sitesinde, resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanan iban numarasıyla yardımda bulunabilecekler. Ayni yardımlar ise Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde bulunan Aşevi’ne yapılabilecektir.

 

Seydişehir Belediyesi aşevinde her gün 2 öğün 3 çeşit yemeğin ihtiyaçlılara dağıtıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediyemizin öz bütçesinin yanında hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle her geçen gün daha da güçlenen aşevimize, bu kurban bayramında da “Kurban Paylaşmaktır” diyerek hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bu yıl 2.900 TL olarak belirlenen hisse bedeli ile birlikte hayırsever vatandaşlarımız nakdi yardımları için belediyemizin web sitesi ile resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan Halk Bankası TR 89 0001 2009 5140 0007 0000 14 İBAN numarası vasıtasıyla yardımda bulunabilirler. Ayni yardımlar için de belediyemizin aşevi merkezi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne ayni yardımlarını ulaştırarak 400 ihtiyaç sahibimizin hayır duasını alabilirler. Rabbim yapmış olduğunuz yardımları şimdiden kabul ve hayırlı eylesin” diye konuştu.

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim