• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLİYOR
27 Temmuz 2023 Perşembe 09:07

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLİYOR

 

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu sünnet şölenine kayıtlar başladı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çocuklarını sünnet yaptırmak isteyen ailelerin başvurularını 28 Temmuz Cuma günü mesai bitimine kadar Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yaptırabileceğini kaydetti.

 

Başkan Tutal ”Belediye olarak halkımıza ve Seydişehir’e hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Bu hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışının da bir örneği olan sünnet şöleni düzenlemeyi amaçlıyoruz. Uygulamaya koyacağımız bu sosyal projemizin halkımız arasında birliğin, beraberliğin, kaynaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın coşkulu bir simgesi olacağına inanıyorum. Sünnet şölenimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

 

Başkan Tutal 3 yaş ve üzeri çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin Seydişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gelerek kayıt yaptırabileceğini sünnet yapılacak çocuğun kimlik fotokopisi , veli kimlik fotokopisi ve ayrıca Veli ikametgah belgesi ile başvuruda bulunarak sünnet için kayıt yaptırabilecekler” ifadelerini kullandı

Bu haber toplam 940 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim