• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
12 Temmuz 2023 Çarşamba 15:23

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

 

Seydişehir Belediyesi yaz spor okullarının açılışı Kapalı Spor Salonu'nda yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

 

Yoğun bir eğitim öğretim dönemini daha geride bırakan öğrenciler, Seydişehir Belediyesi 2023 Yaz Spor Okullarında yaz tatili süresince 11 branşta eğitime başladı.

 

 

Seydişehir Belediyesi yaz spor okulu dolayısıyla eğitime başlayan çocukları ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Sosyal Belediyecilikten Eğitime, Kültürel Belediyecilikten Spora kadar her alanda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Yaz tatili dolayısıyla her yıl gerçekleştirdiğimiz yaz spor okullarımızı bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Bugün itibariyle Seydişehir Belediyesi Yaz Spor okullarımızda 11 farklı branşta Atatürk Spor salonumuzda 29 antrenörümüzle birlikte 6 –16 yaş arası çocuklarımızı kapsayan yaz spor okullarımız başladı. Konya Büyükşehir Belediyemizin Yaz Spor Okulu ile birlikte 1300 evladımıza eğitim verdiğimiz kurslarımız 1 Eylül Cuma günü sona erecek.

 

Sporcularımıza profesyonel antrenörler eşliğinde eğitimler veriyoruz. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Karate, Güreş, Judo, Taekvando, Bocce, Kuraş, Okçuluk olmak üzere olmak üzere toplam 11 branşta çocuklarımızın eğitimleri yaz sonuna kadar devam edecek. Tüm çocuklarımıza başarılı bir eğitim dönemi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim