• İstanbul21 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZA HAZIRLANIYOR
16 Nisan 2021 Cuma 13:39

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YAZA HAZIRLANIYOR

Seydişehir Belediyesi Ekipleri ilçenin birçok bölgesinde parke taşı, sıcak asfalt, soğuk asfalt, kaldırım, bordür, yama, drenaj, park ve bahçelerde bakım ve onarım çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler ilçe genelinde bulunan park ve bahçelerde budama, ilaçlama, ağaç dikimi, bank, kamelyaların bakım ve onarımına da devam ediyor.

Ekiplerin yaz, kış demeden yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Şehrimizin en uç mahallesinden başlayarak sorumluluk alanımızda bulunan bütün mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Salgın döneminde hizmet noktasında çalışmalara ara vermedik. Küresel salgın döneminde birçok belediyemiz çalışmalarında kısıtlamaya giderken Seydişehir Belediyesi olarak bu çalışmaları tedbirler çerçevesinde daha da arttırarak şehrimizin sorunlarını en aza indirdik. Özellikle sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarında bu dönemde yoğun çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımızın yanında parke taşı döşeme çalışmaları, yama ve kaldırım çalışmaları yürüttük ve yürütmeye devam ediyoruz. Ayrıca drenaj çalışmaları, park ve bahçelerde onarım ve bakım çalışmaları da yürütüyoruz” şeklinde konuştu.

Şehrin muhtelif mahallelerinde ekiplerin asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmaları ve ilaçlama gibi altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Asfalt çalışmamız ile birlikte, eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme ile ayrıca ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımızı mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda devam ettiriyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1034 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim