• İstanbul21 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ
20 Mart 2021 Cumartesi 14:02

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

 

Seydişehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında Seydişehir Belediyesi’nde çalışan işçileri kapsayan 2 yıllık toplu sözleşme, düzenlenen imza töreniyle birlikte imzalandı.

 

Toplu iş sözleşmesini imzalayan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Hizmet İş Sendikası Konya Şubesi Başkanı Vacit Sır, sözleşmenin tüm işçilere hayırlı olmasını diledi.

 

Seydişehir Belediyesi Başkanlık makamında imzalanan ve işçileri kapsayan toplu sözleşme imza töreninde konuşan Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “birlik ve beraberlik içerisinde tüm işçilerimizle birlikte Seydişehir’imiz için çalışmaya devam ediyoruz. Sadece maddi olarak değil, manevi olarak da her zaman işçilerimizin yanındayız. İşçilerimizin emeklerinin karşılığını alın terleri kurumadan vermek, Peygamber Efendimizin sünnetlerindendir. Bu düşüncelerle bugün yaptığımız toplu sözleşme ile birlikte işçilerimizin emeklerinin karşılığında 2021 yılı için %7+7 oranında bir artış sağlıyoruz. 2022 yılı için ise devletimizin Memurlarına belirleyeceği enflasyon zammı oranında bir artış sağlayacağız. Sadece maddi olarak değil manevi olarak da her daim işçilerimizin yanında olduğumuzu tekrardan belirtiyor, imzaladığımız toplu sözleşmenin işçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın maddi ve manevi olarak tüm işçilerin her daim yanında olduğuna şahit olduğunu belirten Hizmet İş Sendikası Konya Şubesi Başkanı Vacit Sır, toplu sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim