• İstanbul14 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir de bayan dayanışması
25 Ekim 2023 Çarşamba 13:59

Seydişehir de bayan dayanışması

Bayan Muhtar adayları birbirlerine destek için bir araya geldiler

 

Seydişehir de, mahalle muhtarı seçilmek için yola çıkan kadınlar, gönüllü olarak ev sahipliği yapan Ümmühan Özcan 'ın daveti üzerine bir araya geldiler.

Ortakaraören Mahallesi muhtarı Ayşe Demir, Anabağlar mahallesi muhtarı Züka Nalıncı, Sofuhane mahallesi muhtar adayı Canan Can, Kızılcalar mahallesi muhtar adayı Çiğdem Kaplan Akyıldız, Hacı Seyit Ali mahallesi muhtar adayı, Çiğdem Arslan Bolatcı bayan muhtar adayları olarak bir araya geldiler.

Ev sahibi olarak açış konuşmasını yapan Ümmühan Özcan, mahalle muhtar adaylığı için yola çıkan Bayanların dayanışması için bir araya geldiklerini, bayan adaylar olarak başarılı olmak istediklerini belirterek tüm adaylara başarılar diledi.

Gayet samimi bir ortamda geçen sohbet toplantısında söz alan Ortakaraören mahallesi muhtarı Ayşe Demir ve Anabağlar mahallesi muhtarı Züka Nalıncı nasıl muhtar seçildiklerini ve muhtarlık süresindeki deneyimlerini muhtar adayı bayanlarla paylaştılar.

Seydişehir’de ilk defa gerçekleşen bayan adayların dayanışma toplantısı gayet olgun bir havada geçti.

Bayan adaylar kendilerini tek tek tanıttıktan sonra, yaklaşan seçimlerde nasıl başarılı olacakları konularında görüş ve düşüncelerini anlattıkttlar, aday oldukları mahalleleri sorunlarını, sıkıntılarını dile getirip, nasıl çözüm bulacaklarını anlattıktan sonra, birbirlerine destek olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler.

Bu haber toplam 613 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim