• İstanbul19 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor
04 Mart 2023 Cumartesi 11:33

Seydişehir depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor

261 AFETZEDE ÖĞRENCİ ÇEŞİTLİ OKULLARA YERLEŞTİRİLDİ

 

Deprem felaketinin yaşandığı günden itibaren Kaymakam deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tuta, öncülüğünde, Sivil Toplum Kuruluşları, tüm siyasi partiler, muhtarlar ve hayırsever vatandaşların yardımları ile 30’u tır olmak üzere kamyon, kamyonet ve özel araçlar ile 70’den fazla yardım aracı gönderilen, bunun yanında kurulacak Seydişehir Mahallesi için şu ana kadar 70’in üzerinde konteyner bağışı yapılan, ayrıca, 2.000’e yakın depremzedeyi misafir eden Seydişehir, 261 depremzede çocuğu da çeşitli okullara yerleştirdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin;

“Deprem bölgelerimizden ilçemize gelen ailelerimizin okul çağındaki öğrencilerine kitap, kırtasiye ve giyim malzemeleri karşılanarak okul müdürlerine teslim ettik.

"Depremin ardından afet bölgelerinden gelen ailelere kucak açtık, ilçemizde, okul çağındaki çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarıyla da yakından ilgilenmeye devam ettik.

İlçemizde her kademeden 31 okulumuzda misafir ettiğimiz 261 afetzede öğrenci, eğitim ve öğrenim hayatlarına Seydişehir’de devam edecek. Okullarımızdan iletilen ihtiyaç listelerine göre temin ettiğimiz kırtasiye, kitap ve giyim malzemelerini bugün okul müdürlerimize teslim ettik" dedi.

Bu haber toplam 1159 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim