• İstanbul20 °C
  • Ankara23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR ESNAF ODASI YÖNETİMİ KONYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
28 Mayıs 2022 Cumartesi 10:30

SEYDİŞEHİR ESNAF ODASI YÖNETİMİ KONYA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Konya'da ziyaretlerde bulunan Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı İbrahim Aypar ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, ilçemizde daha önce görev yapmış ve başarılı bir resim bırakarak, ilçemiz ayrılıp Konya Vali Yardımcılığı görevine atanan Aydın ERDOĞAN bey, Konya Şeker Yönetim Kuruluna seçilen Hemşerimiz Sayın, Celal BALCI ve 8 Mayısta Konya Odalar Birlik Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Muharrem KARABACAK'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerde açıklamada bulunan Oda başkanı İbrahim Aypar;

İlçemizde uzun süre hizmette bulunan ilçe Kaymakamımız Sayın Aydın Erdoğan beyin yeni görev yeri olan Konya Vali yardımcılığı görevini de kusursuz yapacağına inancımız tamdır. İlçemizde bıraktığı güzel resmi asla unutmayacağız. Vali yardımcımıza yeni görevinde sağlıkla başarılar diliyoruz.

Ziyaretimizin ikinci durağı Konya Şeker Yönetim kuruluna seçilen hemşerimiz Sayın Celal Balcı beye hak ettiği bir makama seçilmiş olmasından dolayı son derece mutluyuz. İşin mutfağında yetişmiş kendine olan güveniyle bu işi de başaracağına, şehrimize büyük katkı sağlayacağına eminiz Allah yolunu Bahtını açık etsin. Diyen Başkan Aypar;

Ziyaretimizin son durağı, TANTAVİ Kültür Merkezinde gerçekleşti. 8 Mayısta Konya Odalar Birlik Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Muharrem Karabacak'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımızın, TESK'e (Türkiye Esnaf ve sanatkârlar Konfederasyonu) Başkanlığına Adaylık açıklamasına bizde katılmış ve desteklemiş olduk.

Hemşerimiz Muharrem Karabacak Başkanımıza çıktığı bu yolda başarısı için dua ediyor. Gönülden destekliyoruz. Dedi.

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim