• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA BAŞLADI
19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:36

SEYDİŞEHİR GENÇLİK FESTİVALİ ÇOŞKUYLA BAŞLADI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Festivalinde Bilal Sonses, sahne aldı.

Milli İrade Meydanında düzenlenen ve On binlerce kişinin katıldığı Gençlik Festivalinin ilk gününde pop müziğin sevilen sesi Bilal Sonses Seydişehir ‘de sevenleri ile buluştu.

Festivalede ilk olarak sahne alan Hasan Karadaş birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.

Festivale katılanlara teşekkür ederek selamlama konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Gençlik Festivalini ilçemizde ilk kez yapmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Gençlerimizden bize böyle bir istek geldi. Bizde bu konuda bir çalışma yaptık ve k ndi kaynaklarımızı kullanmadan sponsorlarımız desteğiyle 3 gün sürecek gençlik festivalimizi başlatıyoruz. Vatandaşlarımızı her zaman sanat ve sanatçıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Hep birlikte gençlik coşkusunu yaşadık. Sahne alan tüm gruplarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerime, sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye muhteşem bir giriş yapan Bilal Sonses, hayranlarından büyük alkış aldı. Şarkılarını seslendirdiği sırada Seydişehir’e ilk defa geldiğini ve böylesi bir coşkuyla karşılaşmanın kendisini oldukça memnun ettiğini kayden sanatçı Sonses, Seydişehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın gençlerle birlikte izlediği konser arasında Başkan Tutal , sanatçıya Seydişehirliler adına teşekkür ederek hediye takdim etti.

Sonses, birbirinden güzel parçalarını gecenin geç saatlerine kadar Milli İrade meydanını dolduran gençler için seslendirdi.

Gençlik Festivalinin ikinci gününde saat 20.00 itibariyle yerel sanatçı Abdullah Buğdaycı ile Morton Müzik orkestrasının akabinde Burak Bulut&Kurtuluş Kuş sahne alacak.

genclik-festivali-2.jpg

Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim