• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK BİR İLÇE
28 Ağustos 2021 Cumartesi 10:51

SEYDİŞEHİR, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK BİR İLÇE

Nüfusu 65 bini aşan Seydişehir, gurbetçileriyle birlikte yardımlaşması, dayanışması, birlikteliği ve beraberliğiyle örnek olmaya devam ediyor.

 

Ülkemizde yaşanan doğal afetlerde her zaman yardıma koşan ilçeler arasında en önde yer alan Seydişehir, aynı zamanda gönül belediyeciliğiyle de ön plana çıkıyor.

 

Dünya genelinde yaşayan tüm Seydişehirliler ile birlikte gönüllerin bir olduğunu, tüm Seydişehirlilerin birliğinin ve beraberliğinin pekişmesi amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirten Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir, mesele insan olunca en önde koşan ilçeler arasında her zaman yerini almaktadır. Özellikle ülkemizde yaşanan doğal afetler ve salgın hastalıklar gibi olağanüstü durumlarda üzerine düşeni fazlasıyla yapmaya devam ediyor. Bunun en büyük örneğini salgın hastalıktan etkilenen vatandaşlarımıza destekte bulunmak amacıyla 2019 yılında yaptığımız “Seydişehir Tek Yürek” kampanyası ile komşu ilçelerimizde çıkan yangınlardan dolayı etkilenen vatandaşlarımızın yardımına koştuğumuz “Seydişehir Yanınızda” kampanyasıyla gördük. Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın ve sosyal yardımlaşmamızın daim olmasını diliyorum” dedi.

 

Seydişehir’in gönül belediyeciliği ile de ön plana çıktığını sözlerine ekleyen Başkan Tutal, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Seydişehir, temeli gönül birlikteliğine dayanan büyük bir ailedir. Böylesi bir büyük ailenin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 55 mahallemizin tamamında yaşayan 65 bini aşkın hemşehrimizle, gurbetçilerimizle gönüllerimiz birdir. Bu sebeple gönül belediyeciliği, her zaman ilçemiz için çok ayrı bir anlam ifade etmiştir. Çünkü Seydişehirliler olarak gurbetçilerimizle birlikte birliğimiz ve beraberliğimizle örnek bir ilçeyiz. Seydişehir’i temsil ettiğimiz her platformda bu birliktelik bizlere ilham oluyor, bizlere daha çok çalışma azmi ve gayreti veriyor. Her fırsatta hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onlarla birlikte olmaya, sorunlarını ve dertlerini gidermek için seferber olmaya gayret ediyoruz. Gönül belediyeciliği, her daim Seydişehir’imizin temel özelliği arasında yer almıştır. Bu vesileyle birlik ve beraberliğimizin daim olmasını, gönüllerimizin her daim bir olmasını temenni ediyorum. İyi ki biriz, iyi ki beraberiz, iyi ki Seydişehirliyiz” dedi.

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim