• İstanbul12 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARI BAŞLIYOR
15 Eylül 2018 Cumartesi 10:23

SEYDİŞEHİR HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURSLARI BAŞLIYOR

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi, Ekim ayı başında başlatacağı kursları için kursiyer kayıtlarını almaya devam ediyor.

Halk Eğitimi Merkezince, Okuma Yazma, El Sanatları, Bilişim Teknolojileri, Kültür Sanat, Müzik, Spor, Sınavlara Hazırlık, Mesleki Kurslar, Gıda, Muhasebe, Dil Eğitimi, Din Eğitimi, Tarım ve Hayvancılık, İletişim, Tehlikeli İş Kolları gibi başlıklar altında yüzlerce kurs açılacaktır.

Kurum Müdürü Ahmet Refik DERELİ ‘ Ekim ayı başında kurslarımızı başlatıyoruz, İlçe halkımızın Halk Eğitime bakış açısı bizleri oldukça memnun ediyor. Geçen eğitim öğretim yılında 460 kurs ve yaklaşık 10.000 kursiyerimizle sezonu kapattık. Aynı heyecanla yeni eğitim öğretim yılına başlıyoruz’ dedi.

Ayrıca, Usta Öğretici olarak görev almak isteyenlerin 14.09.2018 tarihine kadar, Oryantasyon eğitimi almayan Usta Öğreticilerin ise 21.09.2018 tarihine kadar yeniden Halk Eğitimi Merkezine başvurmaları gerektiğini söyledi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, gerekli tüm duyuru ve bilgilerin resmi internet sitesin olan http://seydisehirhem.meb.k12.tr/ adresinden ve Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Facebook sayfasından yapıldığını, mağduriyet yaşanmaması adına dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.

 

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim