• İstanbul12 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR İYİ PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI
24 Nisan 2023 Pazartesi 09:04

SEYDİŞEHİR İYİ PARTİ SEÇİM BÜROSU AÇILDI

 

Çarşı merkezinde İyi Parti Seydişehir Seçim Koordinasyon bürosu açıldı.

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş katıldı.

Çok sayıda partilinin katıldığı İyi Parti seçim bürosunun açılışında milletvekili adaylarının tanıtımından sonra açılış konuşmasını yapan İyi Parti İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici “Yolsuzlukları ve yoksullukları önleyeceğiz diye iş başına gelen tek adam rejimi ülkeyi yoksulluk ve yolsuzluk bataklığına sapladı. Ülkenin geldiği hale bakın. 17 milyon insan sosyal yardım alıyor. 35 milyon insan icralık. 10 milyona yakın sanki mülteci cennetine dönüştürülen bir ülke olduk. Artık bu devran değişmeli bu iktidar gitmelidir” dedi.

Sonrasında söz alan Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Kurulan bu ucube sistemle Taliban devletine dönüştük. Adalet, Hukuk ve insanlık yerle bir oldu. İlleti zilleti siz bunlarda arayın. Ortadoğu eş başkanlığını yapan da arayın. Bu harami düzeni yıkacağız. Unutmayın ki bu ülkenin sigortası biziz. Sizlerden tek ricam irademizi çaldırmayınız. Çünkü irademiz bizim namusumuzdur.” Şeklinde konuştu.

Açılışa ikinci sıra adayı Fahrettin Yokuş, Ahmet Öztürk, Erhan Gökmen, Esra Totan, İl Başkanı Kadir Ulusoy, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Hayati Topaç ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Harun Erkan vatandaşlar katıldı.

Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim