• İstanbul13 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR KIRSAL MAHALLELERİNDE KAR MESAİSİ
18 Aralık 2021 Cumartesi 15:02

SEYDİŞEHİR KIRSAL MAHALLELERİNDE KAR MESAİSİ

Seydişehir Belediyesi ekipleri, kar yağışı nedeniyle kırsal mahallelerde meydana gelebilecek buzlanmalara karşı iş makineleri yardımıyla bir yandan kar temizliği yaparken, diğer yandan da tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Seydişehir Belediyesi Makina İkmal, Bakım ve Onarım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Ketenli, Yaylacık, Mesudiye mahallelerinde yol açma ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

 

 

Kırsal mahallelerde belediye ekiplerinin çalışmalarına hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Tutal; "Ekiplerimiz dün akşam saatlerinde yağan kar nedeni ile kırsal mahallelerimiz Yaylacık, Mesudiye ve Ketenli’de yolların kapanmaması için bir taraftan kar temizleme faaliyetini yürütürken, diğer taraftan da tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

 

Biz öncelikli olarak vatandaşımızın huzurunu ve rahatını düşünüyoruz, gündelik işlerinde herhangi bir aksama olmaması için ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalışıyor. Yaklaşık 10 cm boyuna ulaşan kar kalınlığına karşı hemşehrilerimizin olumsuz etkilenmemesi için greyderlerimiz, kar kürüme kamyonlarımız, tuzlama kamyonlarımız hepsi karla mücadelede hazır" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim