• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE KİTAP
06 Kasım 2021 Cumartesi 13:33

SEYDİŞEHİR KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE KİTAP

Seydişehir Kızılay Şubesi tarafından hafta etkinlikleri kapsamında öğrencilere hikâye ve romandan oluşan 630 kitap dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaymakamı Deniz Pişkin, Kızılay derneği şube başkanı Tevfik Balcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın katılımları ile Çavuş ve Gazi ilkokulu, ortaokulu öğrencilerine roman ve hikâye kitapları dağıtıldı.

Türk Kızılay şubesi ilçe Başkanı Tevfik Balcı, yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak okumayı sevdirmek amacıyla kırsal mahallede ve ilçe merkezindeki iki okula 630 kitap dağıttıklarını söyledi.

Kızılay olarak eğitime her zaman destek olmaya hazır olduklarını dile getiren Başkan Balcı, ‘’ Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırıp hayal güçlerini artırmak için kitapları çocuklarımıza hediye ettik. Bütün çocuklarımıza bu vesileyle başarılar dileriz." dedi.

Kitap dağıtımı sırasında öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Kaymakam Deniz Pişkin, ‘’Pandemi sürecinde okullardaki ilgiden çok memnun kaldık. Kızılay İlçe temsilciliğimize teşekkür ederim.’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 896 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim