• İstanbul15 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR TOKİ İHALESİ HAZIR
15 Ocak 2022 Cumartesi 10:19

SEYDİŞEHİR TOKİ İHALESİ HAZIR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ankara’da TOKİ Konutları yapım ihalesi çalışmaları konusunda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Başkan Tutal, Seydişehir’e yapılması planlanan TOKİ konutları projesinin tamamlandığını ve ihale hazırlığının yapıldığını kaydetti.

 

Seydişehir Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m² ‘lik alana yapılacak olan konutlar ile ilgili çalışmalarda sona yaklaşıldığını kaydeden Başkan Tutal,” ilk etapta TOKİ 250- 300 arası konut yapacak. Yapılacak konutların projesi hazırlandı ve ihale aşamasına gelindi. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız ve Milletvekillerimizin desteğiyle Seydişehirli hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

 

Başkan Tutal; “Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ile yapmış olduğumuz görüşme sonucu projesi hazır durumda bulunan TOKİ Konutlarının ihalesinin yapılması hususunda çalışmalar başladı. İlgili Bakanlığımız tarafından ihale biriminde ihale hazırlıkları yapılıyor.

 

 

Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevi ile Saadetler Mahallesi arasında bulunan 250 Bin m²’lik alanı TOKİ’ye kazandırdık. 1.000 (Bin) konutun yer alabileceği alanda Bakanımız Murat Kurum’un talimatı ile ilk etapta 250-300 konut yapılacak. Kalan ikinci yüz bine dahil edilecek ve toplamda ikinci etapta 500 konut yapılacak. Yeniden kazandırılan arsa ile üçüncü etap TOKİ Konutlarında arsası şimdiden hazır hale getirildi. Kazandırılan arsalar ile Konutlarımızın inşası için en kısa sürede ihalesi gerçekleştirilecek ve yakın zamanda yeni TOKİ konutlarımızın inşaat çalışmaları başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Seydişehir’imize yapılması planlanan projeler ve yatırımlar konusunda desteklerini esirgemeyen başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum olmak üzere, Milletvekillerimize, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, TOKİ Başkanlığımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim