• İstanbul19 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR'DE CADDE VE SOKAKLARDA COVİT-19 SEFERBERLİĞİ
28 Mart 2020 Cumartesi 08:53

SEYDİŞEHİR'DE CADDE VE SOKAKLARDA COVİT-19 SEFERBERLİĞİ

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehlikesine karşı aldığı önlemleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal, her gün artırmaya devam ediyor.

 

İlçemizde yeni tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında Seydişehir Belediyesi, cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor

 

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele çalışmaları kapsamında ekipler, Atatürk Caddesi, Milli Egemenlik Caddesi, Hürriyet Caddesi, Seyitharun Bulvarı, Sadi Irmak Caddesi olmak üzere geniş çaplı bir çalışma gerçekleştiren Seydişehir Belediyesi ekipleri, halkın sağlığını korumak adına tedbir amaçlı dezenfekte işlemlerine yoğunluk verdi.

 

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı her alanda önlemler alarak mücadele sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "koronavirüs'ünün ülkemizde yayılmaya başladığı günlerden itibaren, tedbirler almaya başlamıştır. Genelge öncesinde 70 yaş üzerinin evde ihtiyaçlarını karşılama noktasında çalışma başlatmıştık. Şimdi ise genelge gereği 65 yaş üstü hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını da karşılayacağız."dedi.

 

Salgınla mücadelede en önemli konunun hijyen ve temizlik olduğunun altını çizen Başkan Tutal; belediye olarak ana arterlerimizi yıkamaya başladık. Dezenfekte ve hijyen çalışmalarımızda tüm kamu kurumlarımız, özel ve resmi bankalarımız, okullarımız, camilerimiz tamamlandı. İkinci periyoda başladık. Şimdide ana arter caddelerimiz , sokaklarımız, çöp konteynırlarımız, bana atlar, oturma banklarımızı yıkıyor ve dezenfektanla ilaçlıyoruz. Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu önlem ve tedbirler kapsamında belediye olarak ilçe genelinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bundan sonra da vatandaşlarımızın sağlığı için ilçemizde ilaçlama çalışmalarına periyodik olarak devam edeceğiz.” dedi.

ilçemizde ilaçlama çalışmalarına periyodik olarak devam edeceğiz.” dedi.

Bu haber toplam 1015 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim