• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’DE KURTULUŞ KUŞ VE BURAK BULUT RÜZGARI
21 Ağustos 2023 Pazartesi 08:44

SEYDİŞEHİR’DE KURTULUŞ KUŞ VE BURAK BULUT RÜZGARI

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Gençlik Festivalinin ikinci gününde Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, sahne aldı.

 

Festivalin ikinci gününde ilk olarak sahne alan yerel sanatçı Abdullah Buğdaycı ile Morton Müzik orkestrası birbirinden güzel hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu.

 

Milli İrade Meydanında düzenlenen ve yüz binlerce kişinin katıldığı Gençlik Festivalinde sahne alan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut, sevilen şarkılarını seslendirdi.

 

Kuş ve Bulut, ‘Sevmedim Deme, Nabız, Rastgele’ gibi sevilen şarkılarıyla, alana gelen Seydişehirlileri coşturdu. İkilinin söylediği şarkılara gençlerin eşlik ettiği konser yaklaşık 2 saat sürdü.

 

Sahne performansıyla da beğeni toplayan Kuş ve Bulut’un şarkılarına eşlik eden gençler, doyasıya eğlendi. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar Kuş ve Bulut’a teşekkür ederek, hediye takdim etti.

 

Gençlik Festivalinin üçüncü gününde saat 20.00 itibariyle yerel sanatçı Sami Çelik konseri ardından Semicenk sahne alacak.

konser-burak-bulut-2.jpg

 

Bu haber toplam 849 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim