• İstanbul19 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR’E YENİ BİR YATIRIM DAHA GELİYOR
02 Mart 2019 Cumartesi 10:35

SEYDİŞEHİR’E YENİ BİR YATIRIM DAHA GELİYOR

Başkan Tutal, Seydişehir’e yeni bir fabrikanın daha açılacağı müjdesi verdi.

 

“2019 YILI YATIRIM YILI OLACAK”

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Antalya Raf Sanayi ve Turizm Limited Şirketi ile protokol imzalayarak yeni bir fabrikanın kurulumun müjdesini verdi. Firma ile protokol imzalayarak arsa tahsisinin yapıldığını belirten Başkan Tutal, “Seydişehir’e yatırımlar devam edecek. İnşallah 2019 yılı yatırımlar yılı olacak.” dedi.

 

Seydişehir (OSB) Bölgesinde 25.250 m²lik parsel alanı üzerine kurulacak fabrikada; market raf sistemleri, depo raf sistemleri, market soğutucu dolapları, çelik eşya ve ahşap imalatı olacak. Antalya Raf Sanayi ve Turizm Ltd. Şti.’nin yapacağı fabrikada, 50 kişi çalıştırılması planlanıyor.

 

Firma yetkilisi Hüseyin Dedeoğlu, Yatırım için Seydişehir’i tercih ettik. Çünkü ilçemiz merkezi bir ulaşım noktasında, İç Anadolu ile Akdeniz’i birbirine bağlayan Seydişehir’de yapacağımız yatırımda Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın önemli destekleri olmuştur. Ulaşım ve doğalgaz konusunda Seydişehir'i yatırımlarımız için bir fırsat olarak nitelendiriyoruz.” dedi.

 

Fabrikanın, Seydişehir’e istihdam noktasında katkısının küçümsenemeyeceğini belirterek fabrikanın kuruluş aşamasına 2019 yılı içinde temelinin atılacağınıda söyledi.

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim