• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE 400 KİŞİYE SICAK YEMEK ULAŞTIRILIYOR
25 Aralık 2021 Cumartesi 10:24

SOĞUK KIŞ GÜNÜNDE 400 KİŞİYE SICAK YEMEK ULAŞTIRILIYOR

Seydişehir Belediyesi Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi bünyesindeki aşevi, Seydişehir’de yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, yoksul ve kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor.

 

Seydişehir Belediyesi ekipleri soğuk kış günlerinde de her gün 2 öğünlük 3 çeşit yemeği 400 ihtiyaç sahibine ulaştırarak büyük bir yardımlaşma ve dayanışma örneği göstermeye devam ediyor.

 

Seydişehir’in yardımlaşmasının, dayanışmasının, birliğinin ve beraberliğinin üst seviyede olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “belediyemize ait aşevimiz vasıtasıyla ilçemizde büyük bir sosyal yardımlaşma örneği gösteriyor, ilçemizin her kesiminin hayır duasını almaya devam ediyoruz” dedi.

 

Yaz ve kış günlerinde ihtiyaç sahibi 400 kişiye her gün 2 öğünlük 3 çeşit yemeği büyük fedakarlıklarla ulaştırıldığının altını çizen Başkan Tutal, “ekiplerimiz mevsim şartları ne olursa olsun her gün 2 öğünlük 3 çeşit yemeği ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Bu soğuk kış gününde büyük bir özveriyle her gün 400 ihtiyaç sahibi hemşehrimize ulaştırdığımız sıcak yemekler, hemşehrilerimizin gönüllerini ısıtıyor, onların hal ve hatırlarını soruyor ve hayır dualarını alıyoruz” dedi.

 

Seydişehir’in yardımlaşması, dayanışması, birliği ve beraberliğinin üst seviyede olduğunu, ilçedeki en büyük sosyal yardımlaşma olan aşevinin yıl boyunca faaliyet gösterdiğini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “sosyal belediyecilikte örnek bir belediye olmaya devam ediyoruz. Belediyemizin öz imkanlarıyla yürüttüğümüz bu hayır yarışında her gün 400 ihtiyaç sahibi yaşlı, bakıma muhtaç, engelli, yoksul ve kimsesiz olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak 2 öğünlük 3 çeşit yemeğimizi, ekiplerimiz kapı kapı dolaşarak ulaştırıyor. Bunun yanında her gün 750 ekmeği de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Soğuk kış gününde içimizi ısıtan bu hayır işini her yıl arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim