• İstanbul16 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tübitak bilim fuarı ve resim sergisi fuarı açıldı
28 Mayıs 2022 Cumartesi 10:23

Tübitak bilim fuarı ve resim sergisi fuarı açıldı

 

Seydişehir Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Resim Sergisi açıldı.

 

Bilim fuarının ve serginin açılışı Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

 

Açılış sonrası sergiyi gezen misafirlere, görevli öğretmen ve öğrenciler tarafından bilim fuarı kapsamında hazırlanan projelerin ve eserlerin sunumu yapıldı.

 

TÜBİTAK tarafından maddi destek verilerek açılan bilim fuarının yanı sıra okul bahçesinde öğretim yılı boyunca okulda yapılan farklı aktiviteler sergilendi.

 

Yapılan çalışmaların güzel çalışmalar olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “Tübitak 4006 Bilim Fuarı” kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı projeler ve resimlerin sergileneceği bilim fuarının açılışını gerçekleştirdik. Programın düzenlenmesinde emeği geçen okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal , “Bu tür programların çocuklarımızın bilimsel özelliklerini öne çıkaracağını düşünüyorum. Tübitak 4006 Bilim Fuarı” kapsamında öğrencilerimizin hazırladığı projeler ve resimleri görülmeye değer çalışmalar. Emeği geçen öğretmenlerimize ve genç mucitlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim