• İstanbul9 °C
  • Ankara1 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜGVA SEYDİŞEHİR’DEN KİTAP BAĞIŞI
18 Haziran 2021 Cuma 14:40

TÜGVA SEYDİŞEHİR’DEN KİTAP BAĞIŞI

TÜGVA SEYDİŞEHİR’DEN KİTAP BAĞIŞI

 

TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın geçtiğimiz günlerde kitap bağışı çağrısına kulak vererek yakın zamanda hizmete girecek olan Seydişehir Belediye Başkanlığı Gençlik Merkezi Kütüphanesi’ne kitap bağışında bulundu.

 

Bağışladıkları kitapları Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teslim eden TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği Başkanı Abdulmuttalip Demirel, bağışladıkları kitapların yeni neslin ihyasına ve hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Her alanda eğitime destek verdiklerini ifade eden Başkan Demirel, “fenni ilimlerden dini ilimlere, ahlaki eğitimden insanlık onuruna yakışır davranışlara varana kadar her alanda eğitim çağımızın en önemli gereksinimlerinden birisidir. Bizler bu gereksinime karşılık vererek TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği olarak bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçirdik. Bir yandan yeni eğitim projeleri üretmeye devam ederken diğer yandan da eğitim için seferber olan kurumlarımıza da destek vermeye devam ediyoruz. Bir eğitimci olarak eğitime büyük önem veren Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’ın kitap bağışı çağrısına TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği olarak kayıtsız kalmayarak belediyemizin yakın zamanda hizmete açacağı Gençlik Merkezi Kütüphanesinde kullanılmak üzere kitap bağışında bulunduk. Bağışta bulunduğumuz kitapların hayırlara vesile olmasını diliyor, bu vesileyle de yakın zamanda hizmete girecek olan Seydişehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin gençlerimize ve ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Kitap bağışında bulunarak eğitime destek veren TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği Başkanı Abdulmuttalip Demirel’e teşekkür eden Başkan Tutal, “eğitim için seferber olan, kitap bağışı çağrımıza kulak veren gençlerimizle gurur duyuyoruz. Bağışlanan her bir kitap bağışının geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin medeniyetimizin özünü benimsemiş bir nesil olarak yetişmesine vesile olacağına yürekten inanıyor, en büyük hazinemiz olan kitapları bağışlayarak bu seferberliğe katkıda bulunan TÜGVA Seydişehir İlçe Temsilciği’ne tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1347 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim