• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ
02 Nisan 2021 Cuma 15:18

YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Seydişehir İlçe Protokol üyeleri, İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı trafikte yaya önceliğine farkındalık çekmek amacıyla ‘Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ ana temalı kampanyaya destek verdi.

Yayaların geçiş üstünlüğüne dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı’nca başlatılan kırmızı çizgi uygulaması kapsamında Seydişehir’de ana arter caddelerde ışıksız yaya geçitlerine kırmızı çizgi çekildi.

Kaymakam Aydın Erdoğan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Yahya İsa Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar eşliğinde çizgi çekti.

İçişleri Bakanlığı’nın “30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” sloganıyla başlattığı trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne yönelik kampanyaya Kaymakam Aydın Erdoğan ve Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da katıldı öğrencilerle birlikte kırmızı çizgi çekerek sürücüleri uyardılar.

Proje kapsamında tüm ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir’de de yaya geçitleri kırmızıya boyanmaya başladığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” farkındalık yaratmak amacıyla İçişleri Bakanlığı’nın yapmış olduğu kırmızı çizgi uygulaması ekiplerimiz tarafından yaya geçitlerinde hayata geçirildi” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Erdoğan ; “içişleri bakanlığımız tarafından başlatılan proje ile yayaların ve sürücülerin daha düzenli ve güvenli bir trafik akışı içerisinde olmaları için büyük önem taşıyan yaya geçidi çizgileri sayesinde ilçe genelinde kazaların önüne geçilmesi amaçlanıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal , Seydişehir Belediyesi ekiplerin tarafından ışıksız yaya geçitlerine kırmızı çizgi çekilme işlemlerinin devam ettiğini kaydetti.

Kampanyaya İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Yahya İsa Koca ve İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve öğrencilerle birlikte Hükümet Konağı önünde Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir’ uygulamalı olarak destek verdi.

yayalar-kirmizi-3.jpgyayalar-kirmizi.jpg

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim