• İstanbul16 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YAZ AKŞAMLARININ VAZGEÇİLMEZİ AÇIK HAVA SİNEMALARI BAŞLIYOR
15 Temmuz 2023 Cumartesi 10:11

YAZ AKŞAMLARININ VAZGEÇİLMEZİ AÇIK HAVA SİNEMALARI BAŞLIYOR

 

Seydişehir Belediyesi 17- 21 Temmuz tarihleri arasında vatandaşlara açık hava sineması keyfi yaşatacak.

 

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan açık hava sineması 17 Temmuz Pazartesi günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında başlayacak.

 

Birbirinden değerli filmlerin gösteriminin yapılacağı 5 gün devam edecek olan Açık hava sinemasında yetişkin ve çocuk filmlerinin gösterimi yapılacak.

 

17 Temmuz -21 Temmuz tarihleri arasında 15 Temmuz Milli İrade Meydanında her gün 21.00’da gerçekleştirilecek olan sinema etkinliğine hemşehrilerini davet eden Seydişehir Başkan Tutal, hemşehrilerinin yaz akşamlarında açık havada sinema keyfi yaşayacaklarını kaydetti.

 

Başkan Tutal, “Kültürel ve sosyal etkinliklerde öncü ilçe olan Seydişehir’imizde kültürel etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz. 17 Temmuz’da başlayacak olan ve 5 gün devam edecek birbirinden değerli filmleri açık hava sinemasıyla ilçe sakinlerimizle buluşturuyoruz. 17 Temmuz Pazartesi günü CEP HERKÜLÜNAİM SÜLEYMANOĞLU filmiyle birlikte başlayacak olan etkinliğimizde Salı günü TAY, Çarşamba günü SUVEYDA, Perşembe günü MANNU ÇANAKKALE’DE ve son olarak Cuma günü ise BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ filmlerinin gösterimi yapılacak. Gösterimlerimiz ücretsiz olup tüm hemşehrilerimizi düzenleyeceğimiz açık hava sineması etkinliğimize davet ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim