• İstanbul15 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZABITA EKİPLERİNDEN TEMATİK DENETLEME
02 Nisan 2021 Cuma 15:39

ZABITA EKİPLERİNDEN TEMATİK DENETLEME

ZABITA EKİPLERİNDEN TEMATİK DENETLEME

Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kontrollü normalleşme döneminde tematik denetleme modeline uygun olarak ilçede faaliyetlerine başlayan internet kafeleri ve çay bahçelerin, nikah salonlarını denetledi.

Pandemi döneminde denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Seydişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kontrollü normalleşme döneminde denetimlerini hızlandırdı.

Gerekli kural ve uygulanması gereken unsurların ön planda olduğu denetimlerde zabıta ekipleri kısıtlama dönemi sonrası yeniden açılan iş yerlerini ziyaret ederek alınan tedbirleri kontrol etti ve dikkat edilmesi gereken kurallarla ilgili uyarılar gerçekleştirdi.

Kontrollü normalleşme döneminde tematik denetimlerine zabıta ekiplerinin devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; İçişleri Bakanlığımız göndermiş olduğu genelge gereği zabıta ekiplerimiz ilçemizde gerekli denetimlerde bulunarak tematik denetim modelinde uygulamalarını devam ettiriyor. 7 gün 24 saat görev yapan ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürerek hemşehrilerimize salgından korunma yollarını aktararak denetim kurallarına uymaları yönünde uyarılarda bulunuyor.

Temennimiz en kısa zamanda ilçemiz ve Türkiye genelinde Kovid-19 değerlendirme haritasının mavi renkle tanımlanması. Kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmadan maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak süreci takip edebiliriz. Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Kalabalık ortamlarda bulunmamalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" dedi.

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim